Първа лигаФутбол

Лъчезар Танев за „Вечното дерби“: Дано да наблюдаваме и малко футбол

Популярния агент и славен футболист на ЦСКА Лъчезар Танев сподели очакванията си за „Вечното дерби“. Танев изгледа на живо контролата между юношескитe национални отбори на България и Молдова, играна във вторник в Драгалевци. След двубоя той отдели време да говори пред „Тема Спорт“.

„Направи ми добро впечатление, че юношите желаят да изнасят тoпкaтa по земя, без да се рита напред. Стояха доста компактно. Има добри футболисти, има надежда. Основният проблем в нашия футбол са треньорите. Специално в детско-юношеския футбол. Не желаят ли, не се ли обичат достатъчно, не знам.

profittips-the best football tips

Но ние таланти винаги сме имали и те продължават да се търсят в чужбина. Виждате, от този отбор имаме вратар в Жирона, такъв в Рома, играч в Байерн Мюнхен. Ако играеш за националния отбор и нямаш мотивация значи не ставаш“, започна с видяното Танев и премина към мач омер 1 у нас.

„И ЦСКА, и Левски взеха нови играчи. Дано напрежението не повлияе толкова, че да гледаме само една битка, а да наблюдаваме и малко футбол. Треньорите и на двата отбора Томаш и Генчев, са прогресивни млади хора. Стараят се, живеят с футбола. Дано да имат успех в бъдеще“, пожела Танев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker