НационалиПърва лигаФутбол

Лъчо Танев проговори за Дан Тан

Мениджърът Лъчезар Танев говори със Сашо Диков за предаването му по Евроком. Освен останалите въпроси, които бяха повдигнати, той проговори и за снимката, на която са двамата с Боби Михайлов, придружени от печално известния Дан Тан.

“За пръв път някой ме пита и затова ще отговоря. Преди теб никой не ми е звънял да ме пита. Това е една снимка от новогодишната вечер. Ние сме четири или пет семейства – български. Организирали сме се и сме там. Този човек кога се е снимал – нямам точна представа. После разбрах, като излезе в пресата, какъв е този човек. Не е приятно такъв човек около масата да се снима с някой от масата, но ти не го знаеш. Как да разбереш? Тук сме с Румен Чандъров и Диди, на Септември собственика. Това е преди да стане собственик на Септември, да уточня. Това е много отдавна, не си спомням коя година. Специално с него се разбрахме да ходим в Сингапур. Боби ме попита “какво ще правиш?”, викам: “Ще ходя еди къде си”. “Може ли да дойда? Заповядай”.

profittips-the best football tips

Има още едно семейство от Барселона, родители на наш известен футболист. Инициативата е да отидем на Нова година, за какво друго да е. Събрахме се да отидем там. Тоя човек… Съжаявам. До известна степен Градев има право, че популярни хора трябва да внимават с кого контактуват.

profittips-the best football tips

И преди, и след това не го знаех кой е. Когато го арестуваха, излезе в пресата тази снимка и тогава разбрах кой е. Нямам притеснения.

“Черното тото” е голям бич, но намаля доста. Това е моето виждане. Доста хора бяха арестувани.”

Снимка: bnr.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker