ТОПФутболЦСКА-София

Любимец на Ел Маестро е на линия за Ботев (Пд)

Един от футболистите на ЦСКА, за които „червените“ съобщиха, че имат здравословни проблеми и висят за предстоящото домакинство на Ботев Пловдив – Емануел Шакич, тренира на пълни обороти за неделния сблъсък с „канарчетата“.

Все още под въпрос за двубоя с Ботев Пловдив е е младежкият национал Мартин Стойчев, който се готви на облекчен режим. Той със сигурност няма да започне като титуляр, тъй като сред стартовите 11 ще се завърне Иван Турицов. Той също имаше проблеми в последните седмици, но вече е напълно възстановен.

profittips-the best football tips

При всички положения срещата на националния стадион ще бъде пропусната от капитана Юрген Матей и Тобиас Хайнц, който получи травма при победата с 2:1 над ЦСКА 1948. Норвежецът е с увредени връзки на глезена и дори е под въпрос за първия двубой след паузата за мачове на националните отбори срещу Локомотив София в „Надежда“.

profittips-the best football tips

Той и Матей преминават специални процедури на базата в Панчарево с цел лечението им да продължи максимално кратко.

Източник: Тема Спорт

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker