ТОП

Любимец на Сектор „Г“: Заслужаваше си да си играч на ЦСКА

Бившият футболист на ЦСКА Тончи Кукоч сподели емоционални думи в социалните мрежи, часове преди дербито между Лудогорец и ЦСКА от петия кръг. Хърватинът си припомни една от загубите на Разград, която обаче феновете застават плътно зад отбора и го подкрепят до края.

Бранителят обяви, че би дал всичко, за да усети отново напрежението на фланелката на ЦСКА. Според тази публикация той е готов отново да облече „червената“ фланелка, стига да има интерес от страна на ЦСКА.

profittips-the best football tips

„Докато играеш в ЦСКА, имаше моменти, които остават дълбоко в теб, това беше записано в Разград, загубихме мача, в този момент беше хаос в клуба, но подкрепата на феновете не липсваше. Бих дал всичко, за да усетя отново напрежението на фланелката на ЦСКА – или ще спечелиш мача и ще дадеш всичко от себе си, или ще дойдеш пред ANIMALS за порция удари. Заслужаваше си да си играч на ЦСКА“, сподели в социалните мрежи Тончи Кукоч.
Тончи Кукоч е футболист на ЦСКА от 7 август 2014 година, когато подписа своя договор и дебютира за отбора именно в мач срещу Лудогорец като гост с 2:0. Като цяло прави добър сезон в ЦСКА и става любимец на червените фенове със сърцатата си игра, но през 2015 подписва с Ливорно Калчо Италия.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker