ФутболЦСКА-София

Любимец на феновете на ЦСКА поднови тренировки

Юношата на ЦСКА Илиан Антонов поднови тренировки вчера след пауза от 3 месеца. 19-годишният офанзивен футболист се готви индивидуално по време на заниманието на втория отбор на „армейците“ на базата в Панчарево, като изпълняваше бегови упражнения.

Талантливото крило се пребори с коварна болест, която бе открита в края на миналия сезон. Младокът се подложи мигновено на операция по отстраняването на тумора и се възстановяваше до момента.

profittips-the best football tips

След края на лечението той прекара известно време в родния си град Берковица, а в събота беше на трибуните на националния стадион и изгледа загубата с 0:1 от Славия в компанията на клубния психолог Полина Хаджиянкова.

Друг от червените таланти – Георги Чорбаджийски, в момента е в Барселона, където предстои да премине обстойни медицински прегледи.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker