Първа лигаФутбол

Любо Пенев: Аз съм изключително взискателен и целите са най-високи

Любо Пенев беше официално представен като новия треньор на Локомотив Пловдив. При представянето си той заяви, че ще преследва най-високи цели в новия си тим.

„Ние се познаваме от Христо Крушарски от много време и за първи път ще работим заедно. Вярвам, че нещата ще бъдат много добре и сме готови да продължим една положителна работа в българския футбол. Договорът ми е за 1+1 години.

profittips-the best football tips

Не е нужно нещо да мe мотивира. Бил съм част от клуба преди доста години. Първо поставяме целите си първо пред треньорския щаб, а след това пред футболистите. Имаме най-високите цели. Днес започваме подготовка, имаме достатъчно време. Ще има нови, но не трябва да прибързваме с решението. Фокусирам съм изцяло върху тази работа. Сега ще се запозная с играчите. Отборът има много добър състав и ще се насочим към това, което е необходимо. Имаме върху какво да работим от миналата година и ще искаме да продължим тази линия на представяне.

Аз съм изключително взискателен и целите са най-високи. Не трябва да има никакво отпускане и всеки ден трябва да знаят за какво тренират. Много е важно да вървим една и съща посока и вярвам, че ще бъде така. Винаги ще излизаме за победа. Наблюдавам мачовете от Евро 2024 и виждам много интересни неща. Нямам фаворит и разглеждам по друг начин мачовете“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker