Други отбориПърва лигаФутбол

Любо Пенев има цялото време на света…

Любо Пенев не е обвързан със срокове що се отнася до офертата на Спартак Варна, съобщава Gong.bg. Президентът на клуба ще използва същата тактика, с която нави Херо да поеме тима.

Специалистът има две опции пред себе си. Първата е да поеме тима в началото на следващата година, а втората – да го направи идното лято, когато тимът вероятно ще е отново в елита.

profittips-the best football tips

Убеждаването му протича по идентичен начин с това на Херо. Първо му беше показана клубната база и беше обсъден проекта, а след това двамата с боса се срещнаха във варненски ресторант. Тук е и единствената разлика – Херо беше поканен на яхта.

profittips-the best football tips

Ако Херо даде съгласието си след три месеца, тепърва предстои да узнаем дали и след колко време Павлин Николов ще получи утвърдителен отговор от Любо Пенев, който засега остава треньор на Хебър.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker