Първа лигаФутбол

Любо Пенев скочи на съдийството: Гледаме футбол в Европа, не е нормално…

Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев заяви след загубата с 0:1 от Локомотив София, че не е доволен от даденото от съдията четири минути продължение. Според наставника на домакините чистата игра е доста по-малко от 45 минути.

„Ранният гол, който допуснахме и червеният картон в началото на второто полувреме повлияха на развоя на мача и на крайния резултат.Щом има червен картон и е заслужен, получава го и напуска терена“, каза предводителят на „гробарите“.

profittips-the best football tips

„Гледаме футбол в Европа. Не е нормално да има осем смени, да има три-четири спирания на играта и да има само четири минути добавено време Тук ми се случва да играем много по-малко от тези 45 минути. Това не е нормално. Не го приемам. Не знам дали е целенасочено“, продължи наставникът на Хебър.

„Имахме голови положения, но не успяхме да вкараме. Липсата на абсолютно никой не се е отразила на отбора. Отборът ще играе все повече добри мачове.Резултатите няма да закъснеят.“

„Полагаме усилия треньорското ръководство и момчетата случващото се около клуба да не се отразява на футболистите. Радвам се, че нещата ще придобият по-добър вид“, каза още Пенев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker