ТОПФутболЦСКА-София

Майкъла: Очаквах малко повече агресия от ЦСКА

Георги Илиев – Майкъла, който е част от легендите на ЦСКА коментира вечното дерби завършило при резултат 1:1.

„Равностоен мач се получи, като и двата отбора ги беше страх да не загубят. Искам да отлича доброто съдийство и великолепната публика. Феновете бяха прекрасни, което, разбира се, не беше изненада. Съдията се справи и беше на нивото на това голямо дерби. ЦСКА се възползва от грешка на вратаря на Левски, който между другото редовно прави грешки.

profittips-the best football tips

Очаквах малко повече агресия от ЦСКА, но „сините“ играха тактически добре и не позволиха такова нещо. Все пак тяхната отбрана не е като тази на Локомотив (Пловдив), че да могат нашите да правят каквото си искат, както стана в предишния кръг.
След изравняването може би ЦСКА трябваше да потърси по-активно победата, но и двата отбора сякаш заиграха за хикс. Той между другото е най-добър за всички, включително и за съдията. Този резултат беше най-удобният. Не успеем ли да бием Лудогорец и този път – всичко приключва“, каза Илиев пред „Мач Телеграф“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker