ФутболЦСКА-София

Майкъла: Съдията не даде 1000%-а дузпа за ЦСКА и спокойно можеше да изгони Лиъм Купър

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев заяви, че главният съдия в дербито с Левски Драгомир Драганов не е дал чиста дузпа за „червените“. Майкъла гостува в студиото на „Арена спорт“ заедно с легендата на Левски Емил Спасов.

„Аз бях направил едно изказване преди мача, че не трябва да играят българи за ЦСКА в този мач, за да не загубят. В момента, в който пуснаха двама българи, ни вкараха гол. Просто на този етап това са възможностите на тези играчи.

profittips-the best football tips

Съдията, за мен, 1000%-а дузпа за ЦСКА не даде. Колкото до червения картон (за Лиам Купър) – може да го даде. Спокойно може да му даде червен картон. Но едното е червен картон, другото е чиста дузпа“, заяви Илиев.

„Всички вярват в Александър Томаш. Той тепърва се доказва. ЦСКА не е Варна, не е Пловдив, не е Търново. ЦСКА и Левски са съвсем други клубове. Не ми харесват тези изказвания на ръководството, винаги след като загубим, че сме стигнали дъното. Паднахме от Спартак Варна – стигнахме дъното. Паднахме от Септември – стигнахме дъното.

Паднахме сега от Левски – стигнахме дъното… ами хайде да излезем от това дъно! Все пак сме ЦСКА. Несериозно е при този бюджет, който имаме – 20 милиона, да има такива коментари. Освен новия изпълнителен директор, който с идването каза, че освен за шампионска титла – друго е нищо“, каза още Георги Илиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker