Левски (София)Футбол

Марин Петков: Във всеки мач се борим до последно

Атакуващият полузащитник на Левски Марин Петков, получи наградата за Футболист №1 на третия кръг в efbet Лига. Той вкара един от головете за „сините“ при убедителната победа с 6:0 срещу Локомотив София.

Марин Петков коментира снощното равенство срещу Крумовград в мач от деветия кръг на efbet лига.

„Мисля, че показахме характер, след като ни поведоха. До полувремето стояхме много добре. Второто полувреме не ни се получи играта и затова получихме изравняване. Мисля, че във всеки мач показваме характер и се борим до последно. Наистина в някои мачове победихме в последните минути, но не всеки път се получава. Това не значи, че не сме показвали характер“, каза Петков.

profittips-the best football tips

Искам да благодаря на нашия медицнски щаб, възстанови ме добре и подходихме професионално. Работих здраво през този 1 месец и се надявам да се върна във форма.

Може би най-удобно се чувствам като дясно крило. Нямам проблем да играя където ми каже треньора. Стига да съм на терена“ сподели той.

Футболистът на Левски бе попитан и за евентуален трансфер.

„Ние сме футболисти и имаме работа на терена. Има хора, които да работят за нас извън терена по трансфера. Моята задача е да играя и да се поддържам във форма. Няма нещо черно на бяло“, добави Петков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker