Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Марин Петков: Левски играе най-приятния за окото футбол, нашата цел е Европа, изоставането не е голямо

Футболистът на Левски Марин Петков заяви, че „сините“ играят най-приятния за окото футбол и могат да победят всеки. Той получи наградата за най-добър футболист в 22-ия кръг на шампионата, а неговият съотборник Джавад Ел Джемили бе отличен за представянето си през вече далечния 14-ти кръг на Първа лига, когато „сините“ победиха Черно море с 1:0 на стадион „Георги Аспарухов“.

„Благодаря на всички, които са гласували за мен. Благодаря на съотборниците ми и на треньорския щаб за гласуваното му доверие. Надявам се така да продължаваме“, започна Петков, получавайки наградата за най-добър футболист в 22-ия кръг на шампионата.

„Продадохме доста важни футболисти за отбора, но има кой да ги замени. Всеки един трябва да бъде готов във всеки един момент и да грабне своя шанс.“

profittips-the best football tips

„Лесен мач няма. Ако не излезеш на 100% готов във всеки един мач, всеки един „лесен мач“ може да се превърне в труден. Ние играем най-приятния за окото футбол и ако го демонстрираме, може да победим всеки“, заяви българският футболист на „сините“.

„Нашата цел е на 100% да се класираме за Европа. Според моментната форма на отбора може да се борим и за нещо повече. Ние трябва да се стремим да играем по този начин и да се опитаме да ги застигнем, защото изоставането ни от първите три отбора в класирането не е толкова голямо.“

„Конкуренцията е хубаво нещо. Нямам проблем, че сме взели нов футболист на моята позиция. Аз ще продължа да давам всичко от себе си. Мисля, че новите попълнения успяха да се адаптират към отбора. И Охене, и Лима се адаптират по най-добрия начин.“

„Хебър е един от солидните отбори в първенството с много добър треньор. Не трябва да има никакво подценяване. Ние имаме нужда във всеки мач да се развиваме и да печелим максимален брой точки“, сподели още Марин Петков.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker