ФутболЦСКА-София

Мариус Щефанеску: Имаме предимство от два гола, но нищо не е решено

Отборът на Сепси продължава с успешното си представяне, през изминалия уикенд в мач от първенството противника на ЦСКА в Лигата на конференциите победи румънския гранд Динамо Букурещ като гост с класическото 0:3.

Мариус Щефанеску сподели, че тимът му го очаква много тежък реванш срещу ЦСКА, но е уверен в класирането напред след победата в София с 0:2 миналата седмица.
Полузащитникът обяви, че ако Сепси се класира напред в надпреварата, тимът ще празнува в съблекалнята.

profittips-the best football tips

„Чака ни много тежък мач в четвъртък вечерта. Все пак имаме увереността, тъй като победите носят такава“, сподели Стефанеску след победата с 0:3 на Сепси над Динамо Букурещ пред румънските медии.
„Убеден съм, че в четвъртък ще изиграем силна среща и ще се класираме напред. Ще бъде трудно, но вече ги познаваме от първия мач миналата седмица“, каза още той.
„Имаме предимство от два гола, но нищо не е решено. Мога да уверя феновете, че ще сме фокусирани на 100%. Ако се класиране, ще слушаме всичко в съблекалнята като музика. Трудно е да играеш на всеки 3 дни, но на мен ми харесва“, завърши Мариус Щефанеску.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker