СлавияФутбол

Мартин Георгиев: Искаме да надграждаме и гоним високи цели

Младата надежда на Славия – Мартин Георгиев даде сяоето мнение за най-актуалните теми, свързани с „белите“. Талантливият защитник, който изкара една година в младежкия отбор на Барселона, се превръща в основна фигура в тима на Златомир Загорчич, като в последния мач в Първа лига отбеляза гол, с който донесе трите точки на най-стария столичен клуб.

„Това е една дълга тема. Много неща съм взел. Това е един от най-големите кубове в света. Фен съм на Барселона и съм горд, че успях да стигна дотам и да играя на такова високо ниво. Докоснах се до страхотни футболисти, треньори, условия като цяло. Ще гледам да пренеса нещата, които научиха и тук, за да давам сигурност в защита, да съм уверен с топката“, сподели Мартин Георгиев за престоя си при „каталунците“.

profittips-the best football tips

„Един специалист като г-н Загорчич вдъхва много увереност. Имаме нужната агресия в играта, която може би ни липсваше в първата част от сезона. Радвам се, че с всеки мач успяваме да надграждаме, да стигаме до трите точки, защото това е много важно.

Липсваха точки в началото и имаше напрежение. Но сега се надявам с победите да имаме малко повече спокойствие в отбора. Познавам обстановката тук отлично и ние познаваме него като треньор. Знаем изискванията към нас какви са, гледаме да ги изпълняваме във всеки мач и до момента дават резултат“, заяви централният защитник на Славия.

„В нашия отбор има по-опитни хора, които ни помагат, но ние като колектив даваме всичко от себе си и не се имам аз за лидер, нито някой от по-опитните. Дишаме една идея по-спокойно, защото се отлепихме от дъното, но това за Славия никога не е било на дневен ред.

profittips-the best football tips

Нагласите са всеки мач да взимаме трите точки. За Славия най-важното е да се развиваме като отбор, да гоним високи цели и до края на сезона ще искаме да надграждаме. Защо не да стигнем до Европа?“, каза още Мартин Георгиев.

„Диема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker