Извън БългарияНационалиФутбол

Мартин Минчев говори за битият съдия

Мартин Минчев, който понастоящем се състезава в турското първенство и преди дни се опита да спаси футболен съдия от побеснелият президент на Анкарагюджю, говори за случилото се пред местната агенция „Ihlas“. Макар да не успя да му спести физическото насилие, българинът го отърва от по-сериозен побой.

„Първо, много съжалявам за рефера. Надявам се скоро да се оправи. За съжаление, този злощастен инцидент беше много лош за имиджа на спорта.

profittips-the best football tips

Надявам се, че подобни неща няма да се повтарят в бъдеще. Никога досега не съм срещал нещо подобно. Не мисля, че има много за казване по тази тема.

Опитвам се да дам най-доброто от себе си за отбора. Искам да печеля всеки път. Искам да помогна на отбора. Не съм доволен от представянето си досега. Мога да го направя по-добре. Ето защо искам да подобря това през следващия период.

Разбира се, мога да кажа, че отборът засега отговаря на очакванията ми, но целите ни може да са по-високи. Класирането ни може да се промени, ако спечелим предстоящите мачове, тъй като разликата в точките е малка.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker