Локомотив (София)

Масова чистка в „Надежда“, Локо София се разделя с шестима

Още преди края на есенния дял, Локомотив София започна да оформя състава, който ще се подготвя за пролетния полусезон. Вчера „червено-черните“ обявиха първия играч, с когото се разделят. Това е 26-годишният бразилски атакуващ халф Фелип Раян. Неговият договор бе прекратен по взаимно съгласие, съобщиха официално от клуба.

Той пристигна това лято на стадион „Локомотив“ и взе участие в двубоите с Крумовград и Етър, където не успя да се разпише. Бразилецът бе привлечен от бившия вече наставник Стойчо Стоев. Раян има португалски паспорт и в кариерата си бе играл основно там.

profittips-the best football tips

„Ръководството на клуба благодари на Раян за доброто отношение и му пожелава бъдещи професионални успехи“, написаха от Локомотив София. Напоследък Фелипе не попадаше в групата и това бе ясна индикация, че дните му в „Надежда“ за преброени. Той имаше договор с червено-черните до юни 2024 година.

Очаква се в най-скоро време да бъде обявена и раздялата с друг бразилец – централния защитник Алан Диас. Друг бранител – Ками, също е попаднал в черния списък на ръководството. Наставникът Данило Дончич обяви пред „Тема Спорт“, че тимът ще се раздели с някои играчи, които не са оправдали доверието.

Очаква се продажба на други двама чужденци – вратаря Бубакар Гай и нападателя Карлос Франса. Последният е силно желан от клуб от Китай. Мачът с Арда в събота от 12:30 часа ще е последният му за столичните железничари. В последния момент за него се е появила и друга опция от чужбина. Той със сигурност ще бъде трансфериран, което ще вкара свежи финансови средства в клубната каса.

profittips-the best football tips

Крайният защитник Галин Минков също най-вероятно ще поеме към изхода в „Надежда“. Той бе привлечен от ЦСКА, но не успя да се наложи и пробие и в Локо София. В клуба вече работят по зимната селекция, като са договорили и първото си ново попълнение. Засега повече подробности не се разкриват.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker