ФутболЦСКА-София

Матиас Фаетон ще пристигне в София след седмица

Новото попълнение на ЦСКА Матиас Фаетон ще получи допълнителна почивка преди да се присъедини към „червените“.

Веднага след края на изминалия сезон във френската Лига 2 той се присъедини към лагера на Гваделупа и помогна на тима да се класира за Голд Къп след победи над Антигуа и Барбуда (5:0) и Гвиана (2:0). Новият нападател на „армейците“ блесна и в същинската фаза на надпреварата, като игра силно при равенството 2:2 с Канада и вкара две красиви попадения от дистанция за успеха с 4:1 над Куба.

profittips-the best football tips

В решителния момент обаче пропусна дузпа срещу Гватемала и отборът му отпадна от турнира. Друг е въпросът дали това не е добра новина за ЦСКА.
Все още не е ясно колко дълга е почивката, която Саша Илич е дал на Фаетон, но според информация на „Тема Спорт“ той ще пристигне в София най-рано след седмица и най-вероятно няма да попадне в групата за първия официален двубой за сезона – гостуването на Хебър на 16 юли, неделя, от 21:00 часа.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker