ВИДЕОФутболЦСКА-София

ГЛЕДАЙ: Махмутович: Това дерби е по-специален мач и оказва влияние

Футболистът на ЦСКА Енес Махмутович сподели своето мнение след равенството 1:1 срещу Левски в мач от 13-и кръг от efbet Лига.

„Трудно е да дам мнение веднага след мача. Първо трябва да анализираме. Винаги искаме да печелим. Имахме достатъчно положения, за да вземем трите точки. Справихме се добре между двете паузи за националните отбори, спечелихме 13 точки. Ние се подготвихме за Левски така, както за всеки друг отбор. Нямаше голяма разлика в сравнение с предходния мач с Локомотив Пловдив.

profittips-the best football tips

Не сме били твърде нервни, но това дерби е по-специален мач и оказва влияние. Трябва да се концентрираме върху играта и да не говорим за съдиите. Трябваше да бъдем по-спокойни в последния пас преди гола, но и не трябваше да допускаме попадение. В такъв случай бихме взели трите точки.

Може би те бяха малко по-агресивни от нас преди почивката. Печелеха вторите топки. Ако печелите вторите топки, за целия отбор става по-лесно. Като цяло се справихме добре през целия мач“, заяви той.

Екипът на TribunaSofia.Bg представя на своите читатели всички интервюта от лагера на „червените“ след вечното дерби:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker