Мачовете по ТВ днесФутбол

Мачовете по ТВ днес – 26 юли 2024 година

Екипът на TribunaSofia.Bg представя на своите читатели мачовете, предавани на живо по българските телевизии през деня. Днес телевизиите ще ви предоставят първите два двубоя от втори кръг на новия сезон в Първа лига.

В рубриката “Мачовете по ТВ днес“, ние всеки ден отговаряме на въпроса Къде да гледам мачовете днес, така че ни следете, за да не изпускате топ срещите!

profittips-the best football tips

Също така ви помагаме и с предложения Къде можете да гледате Безплатно мачовете днес.

  • 19:00 Арда – Крумовград /по DIEMA Sport HD/
  • 21:15 Левски – Ботев Враца /по DIEMA Sport HD/

НОВО: Вече може да гледаш Серия А, Примера дивисион, Бундеслига, Лига 1, Португалската лига и десетки други футболни първенства, както и НБА, най-голямата баскетболна лига в света и най-големите тенис турнири директно от твоя мобилен телефон, лаптоп или таблет в сайта на Betano и то абсолютно БЕЗПЛАТНО. Сега при регистрация ще вземеш и Бонус за Нов клиент от до 300 лв. + Безплатен залог за още до 30 лв. Виж повече ТУК

🚨По време на регистрацията в сайта, в полето Промо код може да използвате и да въведете кода BGBONUS за активация на всички налични промоции.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker