ТОПФутболЦСКА 1948

Мачът за Суперкупата отново излиза на дневен ред

Първоначално тазгодишният двубой за Суперкупата на България трябваше да се играе на 7-ми юли на националния стадион, но това не се случи. Заради сгъстения цикъл от мачове през юли и август изглеждаше, че такъв двубой въобще няма как да се проведе.

Според „Тема Спорт“ обаче трофеят ще бъде спечелен от някого и през този сезон в двубой, в който ще участват тимовете на Лудогорец и ЦСКА 1948. БФС и ПФЛ търсят подходяща дата за тази среща и най-вероятно същата ще бъде през септември или през октомври, когато има паузи за мачове на националните отбори.

profittips-the best football tips

Макар нещата да изглеждаха обречени, спонсорите оказват натиск върху БФС, защото се чувстват ощетени. Това принуждава футболния съюз да търси така трескаво дата за провеждане на двубоя.

Очаква се стадионът да бъде сменен и не е изключено финалът да се играе в Разград. През миналата година Лудогорец спечели Суперкупата след като победи с дузпи Левски на 1-ви септември.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker