Други отбориЦСКА 1948

Мачът за Суперкупата ще се играе около Коледа?

Мачът за Суперкупата на България между шампиона Лудогорец и финалиста Sesame Купа на България – ЦСКА 1948 няма обявена дата. Преди няколко дни се появи информация, че такава среща въобще може да не се състой, пише „Мач Телеграф“.

Справка показва, че носител на Суперкупата на България за 2023-а година трябва да има, дори мача да се проведе през декември, след последните мачове в efbet лига. Причината поради която не е определена дата за такъв мач е, че и двата тима участват в европейските клубни турнири.

Шампионът на България Лудогорец се изправя срещу косовския Балкани на 19 юли. ЦСКА 1948 започва своето участие срещу румънския гранд ФКСБ на 27 юли в София. В последните няколко сезона този двубой се измества за по- далечна дата, защото първенството започва в среда на месец юли, а не както бе по- рано през август. Сезонът в efbet лига 2023/24 стартира на 15 юли.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker