Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Мащабна чистка в ЦСКА след кошмарната есен

Кошмарният есенен полусезон на ЦСКА, който продължи със загуба от Левски в събота, ще доведе до мащабната чистка през зимата. „Червените“ вече изостават с цели 18 точки от големия съперник и след 12 изиграни кръга се намират в непосредствена близост до зоната на изпадащите.

Националните състезатели Християн Петров и Станислав Шопов изглеждат близо до раздяла с клуба. Към тях интерес проявява БотевПловдив.

Друг футболист, който не спечели доверието на Александър Томаш. е Улаус Скаршем. Норвежецът започна като титуляр при първия мач на треньора в края на август, след което

profittips-the best football tips

Очаква се през зимата да бъдат най-накрая договорите на ненужните Амос Юга, Брадли де Нойер и Емануел Шакич да бъдат разтрогнати.

Изглежда, че бековете Иван Турицов и Сейни Санянг също не попадат в дългосрочните планове на Александър Томаш и при привличането на ляв или десен бек с тях също може да се потърси раздяла с двамата.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker