Извън БългарияФутболЦСКА-София

Медиите в чужбина са категорични за трансфер на ЦСКА

Медиите в Боливия смятат трансфера на левия бек Роберто Карлос Фернандес в ЦСКА за сигурен. Националът на южноамериканската страна не отпътува за гостуването на Боливар срещу Фламенго в първия осминафинал за Копа Либертадорес.

Според местните издания неговата следваща дестинация е София, където да уточни последните детайли по преминаването си при „армейците“. През миналия сезон той беше преотстъпен в руския елитен Балтика, за който изигра общо 40 мача във всички турнири.

profittips-the best football tips


Все още не е ясно дали ще се стигне до ново отдаване под наем именно в ЦСКА или продажба. Както е известно, наставникът на „червените“ Томислав Стипич има нужда от подсилване на левия бек, където предстои раздяла с Брадли де Нойер и тимът разполага само със Сейни Санянг.

Това е само една от позициите, на които тима се нуждае от играчи, но поради сериозно закъснялата селекция все още няма такива.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker