Първа лигаФутбол

Митов: Не заслужавахме да загубим

Старши треньорът на Септември София Николай Митов коментира драматична загуба с 2:3 от Локомотив Пловдив. Неговият отбор поведе, впоследствие показа характер и се върна в мача вкара първите си два гола за сезона, но не успя да спечели точка от днешната среща и остава на дъното с нулев актив.

„Искам пак да гледам мача. Елементарни, детски голове. Един-два гола – елементарни. Млади момчета – разколебават се. Доволен съм, в интерес на истината, макар че не можеш да си доволен, когато загубиш. Виждат се някакви неща, които тренираме и ги показват. Много работа.

profittips-the best football tips

Чисто нов отбор сме и сме далеч от истината. Вкараха класичка второто полувреме, по-класният отбор са. По едно полувреме си разделихме. Изпуснахме при 1:1 сам срещу вратаря. 2:2 да свърши, не мога да си обясня третия гол. Има го, работим и така“, коментира той.

„Тренираме и работим. Има неща, които, кво да ви кажа – не трябва да има такова училище. Ще мина и през това. Да, успяхме да се върнем. Имаше ситуации, които не изиграхме правилно. Направиха доста хубави неща. Далеч сме много от истината. Трябва да вкараме класичка малко. Работата е видима, трябва да си кьорав да не я виждаш, ако някой не я вижда да ми каже, но тя се вижда.. “

„Нормално да има разочарование. Не заслужавахме да загубим. Поне равен трябваше да е. Трябва да вдигнем момчетата. Който изпълнява, той ще играе. Доста промени има. Стараят се, гледаме напред“, завърши Митов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker