Първа лигаФутбол

Митов: Някои ситуации ги изиграхме като махленски отбор, Рупанов и Чандъров донесоха свежест и самочувствие

„Най-вече съм доволен от трите точки. Имам доста забележки от играта. Все пак поздравявам футболистите за победата. Не може да поведем с човек повече и да играем така лежерно първото полувреме след гола. На полувремето си казахме доста неща. Има и ситуации, които трябва да ги изиграем, а тук го направихме като махленски отбор“, бяха думите на старши треньорът на Септември Николай Митов след втората поредна победа на неговия отбор. 

„Да, Смените повлияха, но можеше да завършим с още голове. Не може да излизаме четирима на един и да не си я подаваме. Това са неща, които са моя работа и с щаба ще ги оправим“, заяви категорично треньорът на Септември. 

profittips-the best football tips

„Борислав Рупанов и Асен Чандъров вкараха свежест и самочувствие и както виждате с техни голове победихме. Имаме нужда от тях. Радвам се и за двамата. За мен имат добро бъдеще, да вървят нагоре. Всеки мач трябва да се доказват“, сподели наставникът на Септември.  

„Има доста още работа. Характерът е, че излязохме победители. Второто полувреме вдигнахме оборитите. Като отбор искам още. Имаме много работа. Радвам се, че отборът върви и от мач на мач играе по-добре и ще бъде така. Най-важното сега е да трупаме точки, защото те ще дават увереност на отбора. Сега да се възстановим и в сряда имаме отложен мач“, допълни Николай Митов. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker