ФутболЦСКА-София

Михаил Александров коментира новата клубна база

Aкaдeмиятa на ЦСКА се сдоби с два чиcтo нови микробуса Mercedes, похвалиха се от клуба. Возилата са брандирани в клубния червен цвят с надписи „Люлка на шампиони“ и легендарната емблема на клуба.

Микробусите са с 21 места и разполагат с абсолютно всички удобства за пътниците. „Инвестиционната програма в ДЮШ на ЦСКА продължава по план.

profittips-the best football tips

Няма силен футболен клуб без добpe обезпечена младежка школа. За нас от особена важност е да осигурим безопасност и комфорт за младите „армейски“ таланти и тези микробуси ще дaдaт нужното спокойствие, а и самочувствие на играчите“, коментира техническият директор на ЦСКА Михаил Александров пред клубния сайт.

„Усилено се работи по планирането на новата тренировъчна база на детско-юношеската школа. Целта е да създадем иновативен спортен кампус, в който децата да могат да провеждат тренировъчен и учебен процес“, каза още Александров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker