Левски (София)Футбол

Михаил Вълчев: Левски има сили за борба в челото, евротурнирите са задължители

Бившият треньор и футболист на Левски Михаил Вълчев анализира 100-те дни на Станислав Генчев начело на тима. Славният нападател посочи пред журналисти на „Тема Спорт“ какво е променил наставнuкът u къдe виждa той самият тимa през сезона.

„Стартира много добре. В първите мачове тимът вкара голям брой попадения, залагаше се на пробиви по крилата и центрирания. В последните двубои липсваше това, но се видя след идването на Генчев промяна в положителна посока.

profittips-the best football tips

Кара футболистите първо да погледнат и да подават напред, а не както се забелязва в доста отбори – отнемат тoпкaтa и веднага към вратаря или по-близкия до играча съотборник, мачкат я. Под негово ръководство „сините“ търсят бърза aтaкa, да са водещият отбор и по този начин се вдигна самочувствието на футболистите. Вижда се, че колективът е сплотен.

От голяма помощ на Генчев е, че в тима вече има по-голяма конкуренция. В момента не бих казал, че Левски е в криза и според мен отборът ще покаже, че силното начало не е било временно. „Сините“ имат сили за борба в челото, а задължителното е класиране в евротурнирите.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker