Мачовете по ТВ днесПърва лигаФутбол

Михайлов с крайно изказване: Или ще има мач в Пловдив, или всички клубове приключват

Покрай протестите срещу ръководството на родния футбол Борислав Михайлов се превърна в едно от най-търсените лица, предимно за даване на обяснения. Шефът на футболния ни съюз говори пред БНТ и повод за това е скандалната квалификация между България и Унгария, която все още е с неясно бъдеще.

Напомняме, че мачът трябваше да се играе на Националният стадион, но БФС по препоръка на УЕФА го премести в Пловдив Оказа се, че там е предвиден кратък ремонт по време на паузата и местните общинари, както и строителят на стадиона отказват да разрешат провеждане на спортно мероприятие там поради опасения за безопасността на намиращите се там.

profittips-the best football tips

„Ако община Пловдив реши, че стадион „Христо Ботев“ не може да приеме футболната евроквалификация България – Унгария, последствията за българския футбол биха били ужасни. Затова апелирам към хората от които зависи това нещо, да прояват здрав разум и да разрешат да се играе, защото тогава и Ботев Пд ще спре да играе футбол въобще, и Локо Пд и всички отбори.

profittips-the best football tips

Едно такова неотдаване на стадион е като отказ от организиране на спортно състезание, което означава, че държавата не е помогнала на федерацията да си организира мача, което означава намеса, което означава изключване от УЕФА. Не говорим само за лишаване на отборите от участие в европейските турнири, тук говорим за блокиране в рамките на доста дълъг период на целия футбол в България. Това е немислимо, няма причини да се случи това, това би било абсолютна катастрофа.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker