Първа лигаФутболЦСКА 1948

Млада надежда на ЦСКА 1948 за крило на Ботев: Ще го изям!

17-годишният талант на ЦСКА 1948 Симеон Василев говори пред медиите за предстоящия мач с Ботев Пловдив. Той заяви, че отборът е готов физически и психически. Тийнейджърът се закани да „изяде“ противниковото крило.

„Мисля, че ще победим, през седмицата се раздавахме на тренировките. Подготвени сме физически и психически, така че мисля, че ще победим“, започна бранителя.

profittips-the best football tips

„Проучил съм футболистите на Ботев, имат бързи играчи. Нашата защита не е бавна, мисля че ще се справим добре с тях. Аз също съм бърз. Мисля, че ще изям крилото на Ботев. Всички се отнасят много добре с мен, помагат ми. Надявам се да продължа в същия дух и да играя добре“, каза още Василев.

Младокът играе на позицията ляв бек и започва като титуляр за ЦСКА 1948 в последните им три шампионатни срещи. Интересно е, че Василев е юноша на Левски и пристига в Бистрица в края на 2022г.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker