Левски (София)Футбол

Младежки национал на Левски обяви търг в подкрепа на свой приятел, който преживя огромна трагедия

Младежкият национал на Левски Асен Митков обяви търг в социалните мрежи за своя мачова фланелка от настоящия сезон, подписана от всички футболисти на „сините“. Всеки желаещ да се включи в наддаването, може да го направи като напише коментар под неговата публикация в Instagram.

Целта на инициативата е да се съберат средства, с които халфът на подпомогне финансово своя приятел – футболистът Здравко Жилов, който бе сполетян от голяма трагедия, след като при пожар в Германия Здравко загуби едни от най-близките си хора – брат си, неговата съпруга и двете им деца.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението на Асен Митков:

„Приятели,

Обръщам се към хората с големи сърца. На 25 март Здравко Жилов, човек отдаден на футбола и мой приятел, беше сполетян от огромна трагедия. При пожар в Германия Здравко загуби едни от най-близките си хора – брат си, неговата съпруга и двете им деца. В този тежък за семейството момент те имат нужда от нашата подкрепа. Необходима е немалка сума, за да бъдат върнати телата на близките в България.

profittips-the best football tips

Нека помогнем с каквото можем. Моята фланелка на Левски с подписи на всички играчи ще бъде пусната на търг в моя профил. Началото на търгът е 11.00 часа на 27 март, краят е в 11.00 часа на 28 март. Наддаването става чрез коментар под публикацията. Споделете за инициативата и на своите приятели. Нека подкрепим семейството на Здравко“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker