НационалиФутбол

Младежки национал: Не сме далеч от Германия и Полша, нещата се получават

Младежкият национал и капитан на отбора Марин Петков говори след завръщането на тима. Той заяви, че младежките ни национали са близо до нивото на тези на Германия и Полша.

„Победата беше много хубава. Всички доста я изстрадахме, бягахме много, какво казва треньорът. Искахме от първата до последната минута да победим и вярвахме, че ще победим. Треньорът ни мотивира достатъчно, ние се мотивирахме сами. Не личеше те да са по-скъпи от нас.

profittips-the best football tips

Трябва да се опитаме да задържим гръбнака и колектива, не сме далеч от Германия и Полша, нещата се получават. Нямам проблем, че съм с младежкия национален отбор, дори съм радостен. За мъжете или младежите, играеш за България и трябва да се гордееш с това нещо.

Всеки един от нас трябва да надгражда, да дава максимума в клуба си, тези години са много важни за нас като хора и футболисти. Има време до мача със Славия, два дни са доста време, аз съм млад и се надявам да се възстановя добре и да помогна на моя отбор.

Нямаме такъв стадион в България, беше много хубав и е удоволствие да играеш на такъв стадион, надявам се един ден и в България да имаме такива стадиони. Това, че си показал, че и на такъв терен да играеш, не трябва да е проблем и на тези в България.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker