НационалиТОП

Младите „Лъвчета“ призоваха за подкрепа срещу Германия

В каналите на националния отбор на България бе публикувано видео, в което четирима от „лъвчетата“ от отбора до 21 години призовават феновете за подкрепа преди домакинството на Германия от евроквалификациите.

На него вратарят на Левски – Пламен Андреев, защитникът на ЦСКА Християн Петров, полузащитникът на ФК ЦСКА 1948 Никола Илиев и нападателят на Хебър Георги Николов си подават топка и апелират привържениците да ги подкрепят срещу Бундестима.

profittips-the best football tips

Андреев: „Сърце и душа за родината …“, Петров: „… заедно сме по-силни, затова ела и ни подкрепи …“, Илиев: „… гледайте България – Германия в петък от 19:15ч. …“, Николов: „… на трибуните на стадион „Александър Шаламанов“.

„Ела на стадион „Александър Шаламанов“ този петък в 19:15 ч. и подкрепи България U21 срещу Германия! Сърце, душа, за България!“, написаха от Team Bulgaria.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker