Левски (София)Първа лигаФутбол

Младок с шанс да запише минути за Левски срещу Ботев Враца

Вратарят на Левски Иван Андонов има големи шансове да получи игрови минути в контролата с Ботев Враца. „Сините“ приемат врачани на стадион „Георги Аспарухов“ в събота от 18:00 часа.

20-годишният страж вече е възстановен от контузията в кumкaтa, която го измъчваше от дълго време. Той я получи по време на подготовкaтa и това му попречи да бъде в плановете на Станислав Генчев и треньора на вратарите Йордан Господинов от началото на сезона.

profittips-the best football tips

Андонов вече е възстановен и тренира наравно с тима, като е голяма вероятността да пази в събота. Стражът вече е втори избор под рамката след трансфера на Пламен Андреев във Фейенорд.

Третата опция е 16-годишният Огнян Владимиров, който попадна вече на два пъти в групата на първия тим, но в момента е с юношеския национа лен отбор до 17 години за контролите в Германия срещу Липщад и Вестфалия. По този начин „сините“ остават с опциите Матей Маркович и Иван Андонов.

Не е изключено, ако вторият не бъде рискуван, то някой измежду вратарите на дублиращия тим Александър Марков и Мартин Емилов да получат минути в контролата с Ботев Враца.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker