Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Млад талант на ЦСКА изпревари халф на Левски и грабна престижна награда

Младежкият национал на ЦСКА Георги Чорбаджийски бе избран за Играч №1 на втория кръг в Първа Лига. Младият талант на „червените“ вкара дебютния си гол при победата с 3:1 над Хебър в събота, с което е спечелил анкетата на „Пресклуб България“, които се допитват ежеседмично до футболните треньори у нас. На второ място остана халфът на Левски Асими Фадига, който вкара два гола срещу Ботев Враца (4:0). На трето място е поставен Исмаил Иса от Черно море, който се разписа веднъж във вратата на столичния Септември.

„Благодаря много за наградата. Тази награда значи много за мен, означава, че се трудя, означава, че трудът ми е възнаграден и оценен. Не мисля, че съм направил кой знае какво, имам още много работа пред себе. Продължавам и се надявам отново да се виждаме с вас тук”, заяви Чорбаджийски.

„През целия мач, не само с Хебър, а и във всички мачове работих за този гол. Първият гол е много важен, защото е началото на всичко. Ако имаше фенове, ако стадионът беше пълен, този гол щях да го усетя повече присърце. Чакаме феновете с нетърпение. Когато те дойдат, ние ще даваме всичко за тях“, сподели той.

profittips-the best football tips

„Томислав Стипич е изключителен професионалист. За мен е той е един психолог, мотиватор. Мотивира ни абсолютно всички в отбора работи добре с младите, понякога оставаме да тренираме индивидуално. Мога да съм му изключително благодарен“, сподели младият талант на „червените“ за своя треньор.

„Очаквам срещу Спартак Варна да покажем същата, а и по-добра игра. Ще излезем на терена, ще бъдем агресивни и надявам се да се поздравим с успех“, коментира той.

„Целта пред мен е да се раздавам, да давам всичко за клуба, за този отбор. Целта не е само моя. Тя е пред целия клуб. Целта пред ЦСКА винаги е да е първи, да е шампион и се надявам това да се случи“, заяви Георги Чорбаджийски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker