Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Морско предизвикателство за ЦСКА и Томаш на негостоприемния „Тича“

Черно море посреща ЦСКА в дербито на десетия кръг в българското първенство. Сблъсъкът на настоящите сребърен и бронзов медалист от Първа Лига имате възможност да проследите заедно с TribunaSofia.bg.

„Червените“, водени от новия си треньор Александър Томаш ще преследват трета поредна победа под негово ръководство.

profittips-the best football tips

СЛед ужасяващото начало на сезона, ЦСКА се намира на десето място във временното класиране. След идването на Томаш „армейците“ записаха две победи, като в последния кръг надвиха Берое с 1:0. В редиците на Томаш се очаква на линия да бъде дългоочаквания Лиъм Купър. Англичанинът изчакваше своите документи да бъдат готови, но след като вече и те са уредени, се очаква да попадне в групата за сблъсъка на “Тича”.
Домакините от своя страна се намират в по-добра позиция в таблица, заемайки трето място. „Моряците“ натрупаха и голямо самочувствие след победата над Спартак Варна в градското дерби. Момчетата на Илиян Илиев имат само една загуба от началото на сезона.
Сблъсъкът между двата тима е днес от 20:00 часа на стадион „Тича“, а главен съдия ще бъде Георги Гинчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker