Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Морско предизвикателство за ЦСКА на Стипич, „червените“ ще преследват нова победа, но пред пълни трибуни

Отборът на ЦСКА гостува на Спартак Варна в мач от 3-тия кръг на Първа Лига. Двубоят във Варна е с начален час 19:00 и имате възможност да го проследите заедно с TribunaSofia.bg.

Това е първо домакинство за „соколите“, които се завърнаха в елита. Предвид оптимистичното начало и четирите спечелени точки за тима на Александър Томаш, очакванията са стадион „Спартак“ да бъде пълен до краен предел. От друга страна „червените“ няма бъдат подкрени от своите привърженици, тъй като клубът изтърпява наказание от Дисциплинарната комисия.

Хърватският треньор на „армейците“ Томислав Стипич ще може да разчита на най-новото попълнение Джейсън Локило, който би трябвало да запише първи минути след трансфера си в ЦСКА. Двубоят в морската ни столица очаквано ще пропуснат Амос Юга и Емануел Шакич, а Густаво Бусато изтърпява последен мач от наказанието си, наложено в края на миналия сезон.

profittips-the best football tips

На Коритото „червените“ ще търсят нова победа, с която да затвърдят добрите впечатления от началото на сезона и да запазят разстоянието от 3 точки до върха в класирането. ЦСКА започна със загуба от Лудогорец в Разград, а впоследствие победи Хебър на Националния стадион в столицата.

„Баланс между търпението и волята са ключът към спечелването на мача във Варна“, заяви Стипич на български език по време на пресконференцита си.

„Ще има друга атмосфера, защото ще има фенове. В последния мач нямаше такива на стадиона. Очакваме тежък мач.“, допълни той за предстоящото гостуване във Варна.

От другата страна Александър Томаш заяви, че неговият отбор няма какво да губи в този сблъсък и се изказа ласкаво за играта на ЦСКА:

„Очаквам моите футболисти да излязат освободени, да се забавляват, да радват привържениците. В този мач ние няма какво да губим, може само да спечелим“, заяви треньорът на Спартак Варна.

„До 50-60 минута ЦСКА беше страшилище с невероятна преса в мача с Лудогорец, рядко се вижда български отбор да излезе по този начин, но това си има и минуси. Може би не е добре за нас, че ще срещнем ЦСКА сега. Не можем да се надиграваме с тях в момента, но и няма само да се защитаваме“, обеща той.

Предстои ли втора победа за ЦСКА или новакът Спартак ще зарадва привържениците си в първото домакинство във Варна, ще разберем заедно в събота вечер.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker