Левски (София)Футбол

Мъри е подготвял невероятен входящ трансфер за Левски

Вече бившият треньор на Левски Станимир Стоилов е бил близо до изключителен трансфер. Спецът е искал да привлече на „Герена“ младият халф Доминик Янков от Лудогорец.

Това беше разкрито от популярния фен на отбора Петър Димитров в подкаста му, озаглавен „Реконтра“. Легендарният наставник е опитал да се възползва от проблемите за Янков по времето, когато българинът страдаше от контузия, а в последствие беше закотвен на резервната скамейка от Анте Шимунджа.

profittips-the best football tips

Любопитното е, че тимът на Лудогорец, който наскоро се подсили с играч именно на Левски, за интересът към когото TribunaSofia.bg първа ви уведоми, е отрязал Стоилов, защото „разградчани“ не са искали да дадат играч на пряк конкурент. За тяхна радост тимът на Левски не подходи по същия начин в идентична ситуация.

Понастоящем Янков се чувства повече от добре на „Хювефарма арена“ и шансовете да го видим на „Георги Аспарухов“ вече са минимални.

Снимка: bntnews.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker