Извън БългарияТОПФутбол

Мъри Стоилов иска футболист от Първа лига

Воденият от Станимир Стоилов отбор на Гьозтепе продължава да гради отбор за предстоящия сезон в турската Суперлига.

Ръководството на турския тим и Стоилов искат да подсилят защитната си линия, а един от набелязаните футболисти е Атанас Чернев от Ботев Пловдив, пишат медиите в южната ни съседка.

profittips-the best football tips

22-годишният централен бранител има договор с „канарчетата“ до лятото на 2025 г., така че Гьозтепе ще трябва да плати трансферна сума, ако иска да го привлече. Според информацията тимът на Мъри Стоилов ще се опита да вземе Чернев под наем с опция за откупуване.

profittips-the best football tips

Юношата на Ботев Пд има общо 73 мача с жълто-черната фланелка – 41 за първия и 32 за дублиращия отбор. През 2020 г. той премина в Хетафе, където игра за юношите до 19 години, но бързо след това се завърна в България. Чернев има и 13 срещи за младежкия национален отбор. Мъри вече взе играч от родното първенство – привлече халфа Исак Соле от Славия.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker