Извън БългарияФутбол

Мъри Стоилов: Нашата цел са европейските турнири

Мъри Стоилов постигна първа победа с Гьозтепе след промоцията в турския елит. Той говори след мача и заяви, че целта на тима, а и негова мечта, е да се класират в евротурнирите в края на сезона.

“Както заявих и преди срещата, днес игра само 50 процента от нашия отбор, защото феновете ни не бяха с нас. Надявам се, че повече няма да не преживяваме такава ситуация. Не сме доволни да играем при такава атмосфера. Иначе моят отбор заслужено победи на терена. Започнахме много динамично, агресивно и организирано и отбелязахме нашите попадения. Те също имаха положения, но през втората част ние също пропуснахме.

profittips-the best football tips

Видях добри неща на игрището, но има такива, които трябва да подобрим. Предстои ни дълга пауза без мачове. Това не е най-добрата ситуация за нас, но трябва да използваме времето, за да подобрим нещата и да продължим да се развиваме. Трябва да бъдем по-сплотени и да помогнем на новите играчи да се адаптират по бързо.

Като новак в лигата, поглеждайки четирите ни мача до този момент, можем да кажем, че се представяме добре, само че това не е достатъчно. Нашата цел са европейските турнири. Това е моята мечта и трябва да направим всичко възможно, за да постигнем тази цел.”

Снимка: „Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker