Извън БългарияФутбол

Мъри Стоилов не постигна победа, но остава непобеден в Суперлигата

Воденият от Станимир Стоилов Гьозтепе завърши наравно 1:1 като гост на Аланияспор в мач от третия кръг на Турската Суперлига. Новакът в елита поведе, но в крайна сметка допусна изравняване, а и в двата гола бяха замесени познати лица от родната Първа лига.

Двубоят се изигра на „GAİN Park Stadyumu“ в Алания. Гьозтепе поведе в резултата непосредствено преди края на първата част, а голмайсторът беше бившият защитник на ЦСКА 1948 Елитон Джордж.

profittips-the best football tips

Юсуф Йоздемир изравни резултата още в 48-ата минута. Асистенцията за попадението му пък дойде от бившия футболист на Берое Гаюс Макута, който понастоящем се състезава за Аланияспор.

Това е третото поредно равенство за Гьозтепе от началото на сезона. Гьозтепе се намира на 9-то място във временното класиране и в следващия кръг ще домакинства на Бодрум. В този тим се състезава българския национал Здравко Димитров.

Снимка:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker