Извън БългарияФутболЦСКА-София

Назон: Обещах на президентите да вкарам на Бешикташ

Вече бившият нападател на ЦСКА Дюкенс Назон говори пред клубната телевизия на Кайзериспор, където бе трансфериран от „армейците“.

Хатиянинът, който реализира 27 гола и асистира за още 8 за 62 мача с екипа на ЦСКА, показа завидно самочувствие, след като подписа с клуба от Кайзери за 2,5 години. Голмайсторът на „червените“ през този сезон обеща гол във вратата на турския гранд Бешикташ, който е следващия съперник на новия му тим.

profittips-the best football tips

„Много съм щастлив, че съм тук, че подписах с Кайзериспор. Турското първенство е много важно първенство, което се развива, идват много важни играчи. Затова за мен винаги е било цел да играя в тази лига и съм много щастлив, че постигнах тази цел, тази мечта.

Моята работа е да вкарвам голове, обещах на президентите, че ще вкарам гол в мача с Бешикташ. Опитвам се да давам всичко от себе си в работата си. Ще се опитам да вкарвам колкото се може повече голове“, каза Назон, който както и в ЦСКА, ще играе с №9 в Кайзериспор.

Мачът между Кайзериспор и Бешикташ е в понеделник, 12 февруари, като в него се очаква Назон да дебютира с фланелката на новия си отбор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker