ТОПФутболЦСКА-София

Назон: Черно море не трябва да взима нищо от гостуванията в нашия дом

Голмайсторът за домакините и избран за играч на мача Дюкенс Назон говори след равенството между ЦСКА и Черно море. Той е недоволен, че тимът позволи на „моряците“ да си тръгнат с точка от „Армията“.

„Разочарован съм, защото беше домакински мач. Мисля, че Черно море не трябва да взима нищо от гостуването си тук, защото това е нашият дом. Имахме шансове за гол, но не вкарахме. Липсват ни малките детайли и трябва да ги нагодим, за да се борим за титлата“, започна Назон. 

profittips-the best football tips

„Мач след мач започваме да играем по-добре. Завръщаме се към нашия футбол. Трябва да вкараме възможностите си, това беше проблемът днес. В същото време не трябва да пускаме такива попадения“. 

profittips-the best football tips

„Мисля, че атмосферата е добре. Не мисля, че ритъмът ни липсва, дойдоха доста нови футболисти. Нямахме достатъчно почивка. Трябва да гледаме позитивно. Днес не спечелихме, но и не загубихме“, продължи нападателят. 

„Обичам да помагам на отбора и да съм ефективен. Доволен съм, че вкарах, но първата ми цел да е помагам на отбора. Успехите ще зарадват феновете, сигурен съм, че ще ги видим да ни подкрепят. Аз им вярвам, надявам се и те да ни повярват.

Има умора, с която трябва да се справим. Позитивните резултати ще направят така, че с феновете да сме едно“, добави нападателят. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker