Извън БългарияЛевски (София)Първа лигаФутбол

Най-успешният клуб в Африка пожела голмайстора на Левски

Мустафа Сангаре започна силно престоя си в Левски, което е предизвикало интерес от страна на Ал Ахли Кайро, твърди egypttelegraph и още редица медии в Египет. 

25-годишният нападател дойде на „Герена“ през лятото и вкара пет гола в 11 мача, като се отчете и с две асистенции. Сангаре впечатлява и със своята екзплозивна сила и бързина на фона на височината си. Ал Ахли Кайро е най-титулуваният клуб в Африка. Отборът има цели 122 отличия.

profittips-the best football tips

Договорът на Сангаре с Левски е до лятото на 2027 година. „Сините“ привлякоха нападателя от третодивизионния португалски Варзим. Той е играл още за Расинг, Амиен и Бастия Борго в родината си. 

Според Transfermarkt пазарната му стойност е 200 хил. евро, но „сините“ най-вероятно биха търсили по-сериозна сума, за да се разделят с него.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker