Първа лигаФутболЦСКА-София

Наказаха VAR рефера на двубоя между Етър и ЦСКА

В последните дни се разрази буря от недоволство. Това стана след като Етър загуби с 1 гол от ЦСКА и започнаха спекулации за това правилно ли е отменен гола на тима, редовен ли е гола на ЦСКА и т.н.

БФС най-накрая реши да отговори публично на нападките. Ето както казаха от футболната ни централа:

Във връзка с обществения интерес, възникнал около отсъжданията на съдийската бригада на мача от ППЛ между Етър и ЦСКА и постъпилото в БФС писмо от г-н Даниел Панов, Съдийската комисия държи да внесе следните уточнения:

profittips-the best football tips

Решенията на съдийската бригада в този двубой са напълно коректни, а причина за възникналата полемика е грешният кадър, който VAR съдията Ивайло Ненков е подал към телевизионния оператор при ситуацията за отменения гол на Етър в края на двубоя. Съдийската комисия анализира действията на VAR съдията, чиито права ще бъдат спрени.СК изразява категорично становище, че компютърните графики, които показват ситуациите за засада, не могат да бъдат манипулирани.

Към съобщението от родната централа прилагат и следните кадри:

Грешният кадър от ситуацията според думите на футболния съюз

Правилният кадър от ситуацията с гола на Етър.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker