Левски (София)ТОПФутбол

Нападател на Левски е подложен на специално лечение

Трайно контузения нападател на Левски Билал Бари продължава с рехабилитационните процедури, които да го доближат до завръщането си в игра. Французинът вече е увеличил натоварванията на оперираното си дясно коляно, а вчера показа и как протича възстановяването след тренировка.

25-годишният играч се подлага на лечение с вендузи и акупунктура, което се използва от редица спортисти. Той провежда процедурите в клиника в Париж, в която се е възстановявал и страшилището в смесените бойни изкуства Франсис Нгану.

profittips-the best football tips

Бари не е играл от началото на септември миналата година, когато получи контузия в навечерието на дербито с ЦСКА. След това той претърпя няколко хирургически интервенции, а завръщането му все се отлагаше.

Сега нападателят ще стартира зимната подготовка наравно със своите съотборници, като преди това отново ще премине през допълнителни изследвания. Те ще покажат и дали играчът ще бъде на разположение на треньорския щаб за контролите, които сините ще изиграят на зимния лагер в Турция. Бари пристигна в Левски в началото на 2021 година от Монтана, като началото му на „Герена“ бе трудно, но постепенно се превърна в любимец на феновете. До момента с екипа на сините 25-годишният играч има 63 мача във всички турнири, в които вкара 13 гола.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker