Левски (София)ТОПФутбол

Нападател на Левски загуби доверието на Николай Костов

Героят от финала за Купата на България с ЦСКА ще трябва да подобри формата си след паузата, ако не иска тотално да загуби доверието от страна на шефове и треньори.

В началото на сезона той бе разтърсен от семейна трагедия и това се отрази на играта му. Лошото е, че Стефанов не може да върне формата, с която си извоюва трансфер на „Герена“, а след това и титулярно място в отбора.

profittips-the best football tips

В събота, когато се появи като резерва с двубоя с Хебър, разочарова тотално. Стефанов отправи крайно неточен удар, когато му сервираха топката в наказателното поле, а освен това се запомни най-вече, след като бе отнесен от Андриан Краев при опит да играе с глава.
„Сините“ се опитват да извадят Стефанов от дупката, в която се намира. Но от друга страна са категорични в едно – никой не може да стои на „Герена“ само по заслуга. Всеки ще трябва да доказва мястото си в отбора.
От началото на сезона Стефанов има четири мача в елита и един гол. Той дойде при погрома над Локомотив София с 6:0. Иначе се твърдеше, че за него има оферта от Макаби Нетаня. Израелците обаче обявиха, че той не е попадал в полезрението им. А на „Герена“ бяха категорични, че не са получавали дори и запитване за него

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker