Левски (София)Футбол

Нападател на Левски: Никога не спирам!

Централният нападател на Левски Рикардиньо не скри радостта си от това, че успя да донесе победата на „сините“ в първия мач за пролетта.

Нападателят се възползва от грешка на защитника на орлетата Диане и вкара решителния втори гол, като имаше основна роля и при отбелязването на първия.

profittips-the best football tips

„Никога не спирам! Първи мач за годината и страхотно представяне от всички. Доволен съм от победата и гола. Продължаваме заедно да се борим за целите си“, написа той в социалните мрежи.

profittips-the best football tips

Левски се отказа от продажбата му тази зима. Бразилецът ще остане поне до лятото на „Герена“ и тогава отново могат да се разглеждат оферти за него. Нападателят бе искан от Виктория Пилзен. Чехите и сините обаче не можаха да се разберат за парите.

Виктория даваше 600 000 евро, а Левски настоява за 1 милион евро, като столичани са били готови да си стиснат ръцете на 850 хиляди от европейската валута. На хоризонта се показа и руският Урал, който бе извадил повече пари за 22-годишния таран, но и до такава сделка не се стигна.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker