Левски (София)ТОПФутбол

Нападател на Левски се контузи!

Младият нападател на Левски Преслав Бачев е с контузия, което притеснява щаба. Това е и причината младокът да не попадне в групата за неделното домакинство на Хебър.

17-годишният талант (роден на 14 март 2006 година) вече изигра два мача в първенството. Той бе и героят при победата над Ботев Враца на „Герена“, пише „Тема спорт“. На 13 август сините спечелиха с 1:0, като Бачев реализира победното попадение в 83-ата минута.

profittips-the best football tips

Очаква се в скоро време напълно готов за игра да бъде друг млад играч на Левски – националът Марин Петков. Той лекува контузия в глезена, получена при гостуването на Апоел Беер Шева в Лигата на конференциите.
Напусналият Левски и преминал в Ботев Пд Ивелин Попов се върна вчера на стадион „Георги Аспарухов“, но не като футболист, а като част от Специализирания курс за Лиценз А към Треньорската школа.
Той изгледа заниманието, което Валери Божинов направи с един от детските отбори на Левски на изкуствения терен на „Герена“. Попето бе в компанията на още трима футболисти, които учат за наставници и са играли в Левски – Валери Домовчийски, Дарко Тасевски и Богомил Дяков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker