ФутболЦСКА-София

Нападател се отдалечава сериозно от ЦСКА

Роден нападател сериозно се отдалечава от ЦСКА, твърди кипърската медия „Протатлима“. Дълго време местните медии пишеха за интерес на „армейците“ към играча, но вече започнаха да охлаждат ентусиазма си.

„Няма развитие по въпроса с Георги Минчев и неговото преминаване в ЦСКА. Българският нападател е в Лимасол и започна подготовка с АЕЛ в очакване на новини.

profittips-the best football tips

Мениджърът на играча води преговори, но в същото време е във връзка и с други клубове, които имат интерес да привлекат Минчев“, съобщава изданието. 29-годишният таран се отчете с 20 мача и 12 гола през пролетта, но въпреки това босовете на клуба са му дали разрешение да си търси нов отбор.

Вчера пък вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов пусна в социалните мрежи снимка, на която той е в интересна компания, включваща и нападателя.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker