Първа лигаФутболЦСКА-София

Напрежение на „Армията“! Фенове на ЦСКА искаха обяснение, Турицов опита да се измъкне

Недоволството сред феновете достига нови висини след като тима на ЦСКА завърши наравно 1:1 със Славия. След края на двубоя група фенове причакаха футболистите, за да поискат обяснение за играта на отбора.

Българските футболисти в тима се оказаха главна цел на бесните фенове. Доскорошният капитан Иван Турицов забеляза събралата се група и направи опит да си спести разговора, но опитът завърши с неуспех и още повече раздразнение от страна на привържениците, което ескалира в размяна на нецензурни думи.

profittips-the best football tips

Димитър Евтимов, Станислав Шопов, Тобиас Хайнц и Филип Филипов се намесиха, за да потушат напрежението. В крайна сметка норвежецът хладнокръвно отговори на феновете и взе нещата под контрол.

Този път нещата се разминаха без наистина грозни сцени, но едно е сигурно: колкото по-дълго продължава дупката, в която е изпаднал тима, толкова по-обтегнати ще бъдат нервите на феновете.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker